Ràdio Pineda comença la programació tardor-hivern 2010-2011

Una de les novetats és retorn del programa esportiu El Marcador, els dilluns al vespre.

Ràdio Pineda 94.6 fm començarà la programació de tardor-hivern, aquest dilluns 27 de setembre, amb la reincorporació a la graella de l’emissora de programes informatius, de participació ciutadana i musicals especialitzats. L’emissora municipal de l’Ajuntament de Pineda de Mar aposta pels continguts i per la proximitat als ciutadans. Ràdio Pineda emet 24 hores de programació de producció pròpia amb informatius horaris, elaborats pels periodistes de l’emissora, amb les notícies de Pineda, de l’Alt Maresme així com temes d’interès local. Una de les novetats de la temporada és el programa esportiu El Marcador (dilluns, 20.00h.) que informarà sobre l’esport més proper i donarà veu a totes les entitats esportives locals, presentat per Xavi Ruiz.
 
Aixequem el dia (dilluns a divendres, 8.30h.) és el programa despertador de Ràdio Pineda amb notícies fresques, informació de serveis, música i bon humor per començar la jornada, presentat per Manel Colàs i Pep Basart.
 
Digues la teva (dilluns a dijous, 13.15h.) és el programa d’actualitat i de participació ciutadana que tracta temes de contingut social amb entrevistes i col·laboradors, presentat per Maria Josep Hernàndez.
 
Deixa’t anar (divendres, 13.15h.) és el programa dedicat a les entitats i a les ofertes d’oci i de lleure pel cap de setmana, presentat per Olga Diéguez
 
Matí 94.6 (9.15h.) i Tarda 94.6 (16.00 h.) és la radiofórmula de servei públic de Ràdio Pineda que inclou música d’èxit de totes les èpoques i càpsules informatives: l’agenda, info, el temps, mobilitat... presentat per Ricard Ubach.
 
Línia directa amb l’Alcalde (primer dimarts de mes, 13.15h.). L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, respon en directe a les preguntes dels ciutadans i informa dels temes de l’actualitat municipal.
 
El Ple Municipal (quart dijous del mes, 20.00h.). Retransmissió íntegra de la sessió plenària de l’Ajuntament de Pineda.
 
Diàleg (dijous, 21.00h.). Cicle d’entrevistes als representants dels grups polítics municipals de l’Ajuntament de Pineda.
 
Totmusica.cat (dilluns, 21.00h.). Música en català, feta aquí, feta a casa que sona bé i sona Cat.
 
Batecs (dilluns a dijous, 22.00h.) balades i música tranquil·la per acabar el dia.
 
Èxits de nit (de 0h. a 6h.) selecció de grans èxits durant la nit i matinada.
 
Nit de Rock (divendres, 22.00h.) amb els grups i intèrprets fora dels circuits comercials que no escoltaràs enlloc més.
 
Non-stop 70-80 (dissabtes, 20.00h.) amb els clàssics de la música disco.
 
Dance 90-00 (dissabte nit, 00h.) amb dues dècades de música dance. 
 
La música catalana d’ara i sempre (diumenges i festius, 8.00h.) amb sardanes, havaneres i música en català.
 
Les cançons de la teva vida (diumenges i festius, 11.00h.) amb temes dels 60 i 70 sol·licitats pels oients.
 
Ritmes XXI (diumenge, 21.00h.) on la música és teràpia amb chill-out, lounge, jazzy, noves músiques i ritmes electrònics que relaxen.
 
 
També a Internet
El web www.radiopineda.com ofereix des de l’any 2004 un servei de notícies locals, actualitzat dia a dia, amb les veus i fotografies dels protagonistes de les informacions que es publiquen. L’emissora també emet per Internet i ofereix el servei de ràdio a la carta amb programes i espais disponibles a la xarxa perquè es puguin escoltar online.
 
L’emissora municipal de Pineda de Mar compta amb una plantilla de sis persones, més una desena de col·laboradors i està dotada tècnicament amb tecnologia digital en equips de producció i emissió.
 
 
29 anys al teu costat
Ràdio Pineda va néixer el 1981 i porta 29 anys emetent de forma continuada durant els quals ha rebut diversos premis. El Premi de Comunicació Local Rosalia Rovira d’emissores municipals atorgat per la Diputació de Barcelona, el premi Ràdio Associació de Catalunya, el premi de Seguretat Viària (mitjans de comunicació) atorgat per l’Ajuntament de Barcelona i el Premi de la Fundació Rafael Peris pel conjunt de la programació.