Presentació del sistema d'alerta comercial 'El botó vermell'

En el decurs de l'assemblea de Gent de Pineda d'aquest dimarts es farà la presentació del dispositiu de seguretat específic per als comerços de Pineda

El dimarts 24 de març es celebrarà l'assemblea general de Gent de Pineda en el decurs de la qual es presentaran dues aplicacions per a mòbils específicament programades per als comerços locals. D'una banda, 'La Botiga al Barri', una eina virtual que ajuda a apropar el comerciant als seus clients gràcies a la comunicació directa a través del mòbil. D'altra banda, es presentarà l'aplicació 'El botó vermell', un dispositiu de seguretat que vincula les terminals dels establiments donats d'alta amb la Policia Local.

El nou Sistema d'Alerta Comercial és una acció i un recurs gratuït, a l’abast dels establiments de Pineda de Mar, que vol donar seguretat al comerç de proximitat. Es tracta d'una App al mòbil que vincula els terminals amb un programari, de tal manera que quan un comerciant es troba en situacions d'inseguretat com robatori o furt dins del seu establiment, activa l'app i en prèmer el botó vermell (de la mida de la pantalla del mòbil), silenciosament, avisa a la Policia Local perquè faci arribar una patrulla.

L'acte de presentació es farà al Centre Innova aquest dimarts a partir de les 20.30 hores.