El butlletí A Prop de març ja és al carrer

Aquesta edició recull informació del nou projecte de Centre Comercial i zona de lleure, entrevista a l'actor David Verdaguer, i un recull fotogràfic de la celebració del carnestoltes a Pineda

Ja ha sortit al carrer el nou número de la revista municipal 'A prop' que edita l'Ajuntament. Entre d'altres, en el número 33 del butlletí A Prop s'hi detalla el projecte que vol impulsar el govern municipal per crear un espai comercial, turístic i de lleure a la zona del PP1, als terrenys entre la Riera de Pineda i Poblenou. L'espai ocuparà 120.000 m2 i té prevista una inversió de 40M€. El grup inversor francès JBP Investissement s'ha interessat pel projecte, i està especialitzat en el desenvolupament integral d'espais comercials, hotelers i residencials. El reportatge revela que el sostre construït seria d'uns 40.000 m2 i el projecte podria crear, segons les previsions inicials, al voltant de mil llocs de treball directes i indirectes.

En aquesta edició de l 'A prop' també s'hi pot veure un planol del futur Centre Cívic de Poblenou i diverses notícies d'actualitat local així com un recull de fotografies del Carnestoltes a Pineda.

L'entrevista de planes centrals d'aquest número és amb l'actor David Verdaguer, malgratenc vinculat al Centre Cultural i Recreatiu, que enguany ha estat guardonat amb el Premi Gaudí com a millor actor i nominat per la mateixa categoria als Premis Goya.

El programa d'actes de Firasud 2015, que enguany se celebra el cap de setmana del 25 i 26 d'abril, avança les propostes i actuacions per aquest esdeveniment comercial i cultural que ja s'ha consolidat a casa nostra.
La revista A prop es reparteix a tots els domicilis de Pineda, però també la podeu trobar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, plaça Catalunya, 1, i a la resta d'oficines municipals.