Últims dies per participar en el 2n Concurs de puntes de coixí

Els participants hauran d'elaborar un patró a partir d'una fotografia de la col·lecció Tharrats, els dotze signes del zodiac

En el marc de la 18a Trobada de Puntaires de Pineda de Mar, que tindrà lloc el 7 de juny de 2015, s'exposaran els treballs presentats i es farà el lliurament dels premis als guanyadors.

Els treballs concursants han d'estar elaborats amb tècniques de puntes de coixí i s'han de basar amb la col·lecció Zodiac Tharrats, imatges de la qual són reproduïdes al llibre 'Tharrats Obra Gràfica 1957-1990', editat per la Fundació Tharrats que té la seu a Pineda de Mar. Amb aquesta iniciativa la regidoria de Cultura i Ciutadania vol explorar les possibilitats que dóna la interrelació entre la tècnica de les puntes de coixí i la difusió de l'obra gràfica de l'artista del Dau al Set.

Per participar en el segon Concurs de Puntes de Coixí, els autors hauran de fer arribar les seves obres a la Regidoria de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Pineda de Mar, a Can Comas (Plaça Catalunya, 3).
Les persones interessades podran descarregar les fotografies des de la pàgina web de l'Ajuntament de Pineda de Mar www.pinedademar.org i/o des de Flickr. El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 4 de maig de 2015 i els concursants podran optar a un primer, un segon i un tercer premi, de 150, 100 i 50 euros, respectivament. Les bases del concurs les podeu consultar en document adjunt a peu de pàgina.

La Trobada de Puntaires d'enguany se celebrarà el diumenge 7 de juny i els interessats en participar-hi ja s'hi poden inscriure trucant al telèfon 625092606 (M. Rosa Campí).