La ruta literària 'Sara Llorens, amb tots els sentits' aquest diumenge

Excepcionalment, els participants podran accedir a l'interior de Can Quintana, el pati de la qual acull la Creu de Terme del carrer Major.

Diumenge, coincidint amb el dia 8 de març, la regidoria de Cultura i Ciutadania ha organitzat una ruta literària amb el títol 'Sara Llorens, amb tots els sentits' on es farà una passejada recordant alguns punts de Pineda més vinculats a la memòria de l'escriptora Sara Llorens. La posada en escena de l'itinerari serà a càrrec de Mireia Córdoba i l'actriu Assumpta Mercader. El recorregut passa per llocs emblemàtics, com l'antiga Biblioteca de la Plaça Mèlies, l'Ajuntament, Can Quintana, casa que acull en el seu pati la Creu de Terme del carrer Major i que esta situada davant per davant de la casa on havia viscut durant anys Sara Llorens. També es farà un recorregut per davant de les cases d'estiueig del carrer de Mar: Cal Comandant, Can Farinós, Can Rivera o Can Iglesias.

Excepcionalment, els participants al recorregut podran accedir a l'interior del pati de Can Quintana i també de l'edifici.

El punt de sortida serà a les 12 del migdia des de la Plaça de l'Ajuntament i el punt d'arribada serà a 2/4 de 2 del migdia a la Biblioteca de la Plaça de les Mèlies, que ara porta per nom Espai Sara Llorens. Abans de l'inici del recorregut es farà la lectura del Manifest d'enguany, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.