Inici d'un taller de creació literària

El taller es basa en les tècniques del conte literari i el recorregut pels autors més representatius

La regidoria de Cultura impulsa un taller de creació literària que començarà a partir del proper 17 de març, de la mà de l'escriptora local, Maribel Montero. Les classes es realitzaran a la biblioteca Serra i Moret, de març a juny, els dimarts de 6 a 8 del vespre.

El programa està basat en la pràctica i teoria de les diferents tècniques del conte. Les sessions inclouen un recorregut per diversos autors especialistes en el relat curt com és el cas de Sergi Pàmies, Quim Monzó, Clarice Lispector, Raymon Carver o Pere Calders. Es buscarà la interacció dels alumnes mitjançant el treball pràctic, que serà sotmès al debat entre els assistents. L'objectiu és potenciar la fluidesa i la creativitat a través d'exercicis senzills per anar a la recerca d'un estil propi.

Per a més informació i inscripcions els interessats es poden dirigir a Can Comas (tel. 93 767 15 60 ext 214). El nombre d'alumnes serà limitat a un màxim de 15. El taller consta de 28 hores lectives i el preu global del taller és de 60 euros.