Nova edició de tallers per a jubilats a partir de març

L'ajuntament, els casals d'avis i la Fundació La Caixa col·laboren en la iniciativa oberta als pinetencs de més edat

Arran del conveni signat entre la Fundació La Caixa i l'Ajuntament de Pineda de Mar s'han programat un seguit de tallers destinats a les persones de més de 65 anys de la població. Es tracta de cursos que en conjunt promouen el desenvolupament d'un envelliment actiu, la incorporació d'hàbits de vida saludables i la estimulació integral de les àrees sensorial, motriu i cognitiva.

Com a novetat d'aquest primer semestre de 2015 s'inclou el curs 'Entrena' que consta de vuit sessions setmanals de dues hores cadascuna. Aquest taller està dirigit especialment  a persones que tenen problemes de mobilitat i que van perdent autonomia. L'objectiu és treballar l'autocura per tal de fer al màxim de lent possible el procés de pèrdua de mobilitat i d'autonomia. Les classes es plantegen de manera molt pràctica, amb un bon repertori d'exercicis senzills per introduir en els hàbits quotidians de les persones.

Avui s'ha iniciat també una segona tanda de cursos que fomenten la formació continuada, amb un èmfasi especial en l'aprenentatge de les TIC, com ara els tallers sobre Xarxes Socials i d'iniciació a les Noves Tecnologies.

Els cursos són gratuïts i es desenvoluparan al Casal d'Avis Les Mèlies i Casal d'Avis Poblenou. Els interessats es poden dirigir a aquests punts o bé a Can Comas per a inscriure's i demanar més informació. Les places són limitades.