Tot a punt per a rua de Carnestoltes

Entitats i associacions de veïns col·laboren a donar varietat i color a un cap de setmana ple de celebracions

 Pineda de Mar celebra el Carnestoltes aquest cap de setmana amb dues rues, una gran escudellada i tres xocolatades als barris. Aquest dissabte es celebra el Carnestoltes Infantil a Poblenou i la festa de Carnestoltes a Les Creus. La festa infantil a Poblenou serà a les 5 de la tarda a la plaça de la Biblioteca. Comptarà, com cada any, amb la participació de les escoles de Poblenou, les Forces Infernals, i l'Associació de Veïns.  Es tracta d'una festa molt familiar amb animació infantil i xocolatada a càrrec de l'AAVV Unió de Poblenou. També hi haurà xocolatada a partir de les 17h al pati de la Masia de Mas Rafart a Les Creus.

Diumenge al matí es farà la tradicional Rua de Carnestoltes de Pineda amb la participació de dotze comparses. El punt de trobada serà  al passeig Marítim. La implicació de les entitats, associacions i grups de persones que desfilaran a la rua pels carrers del centre, mostren l'arrelament d'aquesta celebració a Pineda. La rua començarà a les 11 des del passeig Marítim i passarà per l'AV Montserrat, c/Barcelona, c/Comtal, c/Arpelles, Plaça d'Orient, Av del Carme, C/Jaume I, i acabarà a la Plaça de les Mèlies on es farà la tradicional escudellada popular a càrrec del XIP. L'escudellada arriba a la 29 edició.

Diumenge a la tarda, l'Associació de Veïns del Carme, farà una xocolatada popular a la plaça del Carme.

La Policia Local ha anunciat que a partir de les 05.00 de diumenge no es permetrà estacionar al punt de trobada de les comparses i pels carrers del recorregut de la rua.