Signat el contracte per les obres del tanatori

Cabré i Junqueras SA va guanyar el concurs públic per construir el tanatori de Pineda, un pàrquing soterrani i millores a la plaça de Can Bepa

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el responsable de l'empresa Cabré i Junqueras SA han formalitzat aquesta setmana la signatura del contracte per la construcció i explotació del futur tanatori de Pineda. L'empresa va ser la guanyadora del concurs públic convocat per l'Ajuntament de Pineda. Es tracta d'una “adjudicació de dret de superfície” per donar el servei durant un període de 50 anys. A més de construir el tanatori, l'empresa farà un seguit de millores. Hi ha previst ampliar la capacitat actual del cementiri amb 400 nínxols i 500 columbaris per les cendres, construir un pàrquing subterrani gratuït de 40 places per a ús del servei, i, a més, un nou enjardinament i urbanització de la plaça de Can Bepa.
Aquesta signatura del contracte suposa el tret de sortida per la presentació del projecte definitiu. Paral.lelament a la construcció del Tanatori, començaran les obres de millora a la plaça de Can Bepa, basades en millores en l'enjardinament i urbanització. També es preveu traslladar el parc d'Skate a una altra ubicació.