La Mostra 2015 ja té cartell anunciador

Gerard Prieto és el guanyador del tercer concurs de cartells anunciadors de la Mostra de Teatre de Pineda

Ja hi ha cartell guanyador de la Mostra Nacional de Teatre Amateur que es farà a Pineda de l'1 al 3 de maig. El treball amb el lema 'Leo 1' de Gerard Prieto, de Pineda de Mar, ha estat l'escollit perquè sigui la imatge de La Mostra d'enguany als mitjans. Els treballs finalistes han estat 'Maga vengeance' de Mónica Esteo, de Manlleu i 'C.A.C' de Rubén Llamas de Salt.

Al concurs han participat 37 treballs elaborats per artistes de diversos punts del territori, la majoria, de les comarques barcelonines i gironines. Les obres eren totes originals i inèdites.

Les obres han estat exposades durant tot el mes de gener al hall de Can Comas on els visitants han pogut  votar el que seria el més valorat en la votació popular que finalment ha estat el titulat 'Maga vengeance' de Mónica Esteo, de Manlleu. El resultat d'aquesta votació ha estat l'equivalent a un vot del veredicte definitiu del jurat.

El treball guanyador s'emporta un premi de 500 euros que serà lliurat en el decurs de l'acte central de La Mostra, el proper 3 de maig.

Enguany la Mostra Nacional de Teatre Amateur se celebrarà els dies 1,2 i 3 de maig. El nombre de companyies inscrites ha augmentat sensiblement i faran representació a Pineda durant aquests dies un total 52 grups de teatre amateur.

El grup Filagarsa de Molins de Rei serà l'encarregat d'amenitzar l'acte central que es farà el dia 3 de maig, amb una posada en escena del millor número músical que han interpretat durant els darrers 6 anys de participació al certamen.

En el decurs de la Mostra d'enguany se celebrarà també la cloenda de la Trobada d'Ateneus de Teatre i Música de Catalunya que es segellarà amb un vermut i actuació d'una banda musical al pati de Can Comas.