Obert el termini d'inscripció per participar a la Rua de Carnaval

Les comparses interessades en participar tenen temps d'apuntar-se fins el 6 de febrer

La programació d'activitats vinculades al carnaval ja és apunt. Torna el Carnaval infantil de Poblenou el dissabte 14 de febrer, l'edició de la rua de Carnaval d'enguany se celebrarà l'endemà dia 15, que culminarà amb la tradicional  escudellada popular que ofereix Xarxa d'Iniciatives Pinedenques. El dimecres de cendra, el 18 de febrer, es fa la festa d'enterrament de la sardina al Pati de Can Comas, i la Rua de Carnestoltes de l'Alt Maresme, que servirà de cloenda de tots els actes programats, serà el dissabte 21 de febrer.

Les comparses i entitats interessades en participar en qualsevol de les dues rues tenen temps fins el divendres 6 de febrer per a presentar la inscripció. A peu de pàgina podeu descarregar un formulari per a inscriure's. Cal tenir present que s'ha d'omplenar una inscripció per cada rua si la intenció és participar a les dues. Una vegada rebudes totes les peticions, la regidoria d'Activitats Popular convocarà els interessats a una reunió informativa per tractar aspectes organitzatius del Carnestoltes (horaris, recorregut, ordre de sortida...).

La Comissió de Carnestoltes de l'Alt Maresme ha posat a disposició dels interessats tota la informació al web carnavalaltmaresme.com o el telèfon 93.769.36.02.

La celebració del carnaval a Pineda inclou també festes de disfresses a gairebé totes les escoles i als barris com és el cas del Carnaval infantil amb animació i xocolatada que ofereixen les associacions de veïns de Poblenou a la plaça de la Biblioteca i la de veïns de Les Creus a la plaça del barri el dia 14 a la tarda, o la xocolatada popular de Carnestoltes que ofereixen els veïns del Carme el dia 15 a partir de les 17 hores.

Podeu trobar detall de la programació de carnaval a Pineda en document adjunt a peu de pàgina.