Teyco SL iniciarà en breu les obres d'adeqüació del Centre Cívic de Poblenou

L'Ajuntament ha adjudicat les obres del nou espai que allotjarà oficines de Benestar Social, Policia Local i sales per a entitats

 L'Ajuntament de Pineda ha adjudicat les obres del Centre Cívic de Poblenou a l'empresa Teyco SL per un import de 531.438 €. Les obres tenen com a objectiu la reforma integral i adequació d'espais del local de 850 metres quadrats, propietat de l'Ajuntament, i ubicat al carrer Pirineus amb Diputació. Al Centre Cívic s'ubicaran les oficines Benestar Social i Policia Local a Poblenou, que abans estaven en un local de lloguer a l'Av. Mediterrània. També allotjarà la seu de l'Associació de Veïns Unió de Poblenou i diverses sales per a entitats. La despesa de les obres del Centre Cívic de Poblenu està inclosa en el pressupost municipal vigent.

L’Ajuntament culmina amb aquesta actuació un dels projectes més reivindicats històricament al barri, un espai definitiu per a les entitats i serveis descentralitzats i que, alhora, proporcionarà a les arques municipals un estalvi en lloguers.