Talls de trànsit per l'arribada dels Reis d'Orient

El dia 5, a partir de dos quarts de sis de la tarda, es preveu l'inici de la cavalcada des de l'Av. Mediterrani en confluència amb el Passeig Marítim.

Com ja és habitual, a partir de dos quarts de sis de la tarda s'iniciarà la cavalcada de Reis a Pineda. Ses Majestats faran parada d'adoració als pessebres de Poblenou, Les Creus i, enguany també al pessebre del barri del Carme. L'hora prevista d'arribada a la plaça de Catalunya és a les nou del vespre.

El recorregut serà el mateix que l'any passat amb alguna petita modificació en el seu tram final. Seguirà els vials Av. Mediterrani- c/ de la Noguera- c/ Mèxic- c/ Montagut- c/ Montseny- Av. Sant Jaume- c/ Extremadura- c/ Aragó- N-II- Av. Montserrat- c/ Barcelona- c/ Comtal- Plaça orient- Av. del Carme- c/ Jaume I- Pare Coll- Plaça Mèlies. Adjuntem plànol de recorregut a peu de pàgina. Des del punt  plaça Mèlies-c/ Bertomeu, ses Majestats seguiran el recorregut a peu fins arribar a l'Ajuntament on seran rebuts per l'Alcalde, Xavier Amor, i els castellers de l'Alt Maresme els lliuraran la clau de la ciutat.

Per una millor organització de la mobilitat, a partir de dos quarts de sis, es produiran talls puntuals de trànsit al pas de la rua. La zona de sortida, Av. Mediterrani tram sud, es tallarà a les tres de la tarda i la Plaça Catalunya, Plaça Mèlies i carrers afectats de la zona centre, al voltant de dos quarts de set.