Una y el universo - Una, cordes i veu

Una veu i quatre cordes que provenen de latituds diverses (Barcelona, Madrid, Argentina i França), però que comparteixen una curiositat sense mesura per les músiques d’aquí i d’allà, d’ahir, d’avui i de demà: del jazz al flamenc, el tango, la música clàssica o les d’arrel, o el pop rock.
  • Una y el universo - Una, cordes i veu
  • 2021-05-29T20:30:00+02:00
  • 2021-05-29T21:30:00+02:00
  • Una veu i quatre cordes que provenen de latituds diverses (Barcelona, Madrid, Argentina i França), però que comparteixen una curiositat sense mesura per les músiques d’aquí i d’allà, d’ahir, d’avui i de demà: del jazz al flamenc, el tango, la música clàssica o les d’arrel, o el pop rock.

29 de maig de 2021 a les 20:30h

“La paraula univers ve del llatí universus. Unus (una, un) i versus (girat o convertit). És a dir, un i tot el que l’envolta. Univers inclou així un punt on tot s’uneix i gira.”


Una veu i quatre cordes que provenen de latituds diverses (Barcelona, Madrid, Argentina i França), però que comparteixen
una curiositat sense mesura per les músiques d’aquí i d’allà, d’ahir, d’avui i de demà: del jazz al flamenc, el tango, la música clàssica o les d’arrel, o el pop rock.


Són cinc dones que, després de diversos anys passejant les seves melodies pels escenaris, van decidir enregistrar un disc, Una y el universo, que ara ens presenten.


Les seves carreres individuals han estat llargues i profitoses i, entre totes, poden presumir d’haver aparegut en els títols de crèdit d’artistes com Guillermo Klein, Gorka Benítez, Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Carles Dénia, Virus String Quintet, OBC, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica del Vallès, Sabor de Gràcia, Mishima, Facto Delafé i Dorian.

Els seus concerts proposen un recorregut per la música popular i contemporània llatinoamericana, sempre interpretada per un
quartet de corda i veu. Els arranjaments són el que donen la personalitat a la sonoritat d’aquest grup i construeixen un pont
entre la tradició i noves formes musicals, molt personals.

Auditori de Pineda de Mar
Què? L'Auditori de Pineda
Quan? 29/05/2021 de 20:30 a 21:30
On? Auditori de Pineda de Mar
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal