Sortida guiada a càrrec de Durbec per conèixer el patrimoni cultural i natural del Parc Montnegre-El Corredor

Sortida acompanyada d’un educador ambiental complementat amb la lectura in situ de fragments del llibre Històries i llegendes de l’any vuit, recull de cultura oral del Montnegre, pel seu autor Daniel Rangil. Aquesta activitat s’engloba dins del projecte Parcs i Biblioteques, naturalment! Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca M. Serra i Moret. Sortida a les 9 h a l’església de Pineda. Cal portar calçat adequat, roba còmoda i aigua. Durant la sortida s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat i la mascareta posada.
  • Sortida guiada a càrrec de Durbec per conèixer el patrimoni cultural i natural del Parc Montnegre-El Corredor
  • 2020-10-04T09:00:00+02:00
  • 2020-10-04T12:30:00+02:00
  • Sortida acompanyada d’un educador ambiental complementat amb la lectura in situ de fragments del llibre Històries i llegendes de l’any vuit, recull de cultura oral del Montnegre, pel seu autor Daniel Rangil. Aquesta activitat s’engloba dins del projecte Parcs i Biblioteques, naturalment! Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca M. Serra i Moret. Sortida a les 9 h a l’església de Pineda. Cal portar calçat adequat, roba còmoda i aigua. Durant la sortida s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat i la mascareta posada.

04 de octubre de 2020 a les 09:00h

Sortida acompanyada d’un educador ambiental complementat amb la lectura in situ de fragments del llibre Històries i llegendes de l’any vuit, recull de cultura oral del Montnegre, pel seu autor Daniel Rangil. Aquesta activitat s’engloba dins del projecte Parcs i Biblioteques, naturalment!

Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca M. Serra i Moret.
Sortida a les 9 h a l’església de Pineda. Cal portar calçat adequat, roba còmoda i aigua. Durant la sortida s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat i la mascareta posada.

Sortida Església de Santa Maria de Pineda
Quan? 04/10/2020 de 09:00 a 12:30
On? Sortida Església de Santa Maria de Pineda
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal