PIMEC FORMACIÓ HOSTALERIA I TURISME
- https://www.pinedademar.cat/el-municipi/agenda/pimec-formacio-hostaleria-i-turisme-1/2024-11-04
- PIMEC FORMACIÓ HOSTALERIA I TURISME
- 2024-11-04T09:00:00+01:00
- 2024-11-04T12:00:00+01:00
- SUMILLERIA I MADIRATGE 28 i 29 d'octubre, 4 i 5 de novembre
04 de novembre
Els propers dies 28 i 29 d'octubre, 4 i 5 de novembre realitzarem al Centre Innova un nou curs de Sumilleria i maridatge amb una durada de 20 hores amb la col·laboració de Pimec Formació.
Qui pot participar??
Persones en actiu (caldrà adjuntar capçalera de la nòmina) i aquelles persones inscrites com a demandant d'ocupació (caldrà adjuntar document DARDO).
Modalitat:
Presencial
Data inici:
dilluns, 28 d'octubre, 2024
Data finalització:
dimarts, 5 de novembre, 2024
Horari:
Dilluns i Dimarts de 9 a 14 hores.
Durada:
20h
Lloc: Centre Innova, C. Torres Quevedo, 16
És un curs gratuït i cal inscripció prèvia.
Si hi voleu participar podeu inscriure-us omplint el formulari que trobareu clicant aquest enllaç:
Per inscriure't al curs et demanaran que t'identifiquis amb el teu compte de PIMEC. Si encara no estàs et faran registrar prèviament un compte.
IMPORTANT!!
PIMEC tancarà les inscripcions divendres dia 21 d'octubre.
Per més informació: innova@pinedademar.org
Descripció del curs
En els últims anys el maridatge ha guanyat molta importància en molts negocis, és per això que en aquest curs aprofundirem en les diferents característiques dels vins, utilitzant un vocabulari específic i aprenent a relacionar-lo amb el menjar més adequat, aconseguint un maridatge perfecte . Aquests coneixements suposaran un valor afegit pel teu negoci que faran diferenciar-te de la teva competència.
Objectius del curs
Objectius generals:
-
Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i relacionar-los amb l'àpat més adequat
Objectius específics:
-
Dissenyar una correcta degustació de vins tenint en compte les temperatures del servei per a una bona conservació del producte
-
Enumerar les diferents tècniques del tast de vins i aplicar un maridatge correcte amb l'àpat