Mostra Nacional de Teatre Amateur

Pineda de Mar, del 26 al 28 d'abril de 2024 www.lamostrapineda.cat

26 de abril de 2024 a les 20:00h

La Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda de Mar (MNTA) és una cita anual que esdevé un punt de trobada per a la comunitat teatral amateur, així com per a tots aquells aficionats al teatre que desitgen gaudir de produccions escèniques de qualitat.

L’esdeveniment dona visibilitat als grups de teatre amateurja que es tracta d’una plataforma per a que els grups de teatre amateurs puguin exhibir les seves produccions davant d'un públic més ampli i divers. I, d’aquesta manera, fomentar la creativitat i l'expressió artística, tot i animant els participants a explorar noves formes d'expressió artística i a desenvolupar el seu talent teatral. També es promou la diversitat cultural ja que pot incloure representacions de diverses temàtiques i gèneres, promocionant així la diversitat cultural i artística i estableix vincles entre la comunitat teatral. En aquest sentit, es facilita la interacció i la col·laboració entre els grups de teatre amateurs, creant una xarxa de suport i intercanvi d'experiències.

La MNTA s’organitza amb la col·laboració de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

OBJECTIUS DE L’ACTIVITAT

1. Fomentar la cultura local i nacional: La mostra serveix com a escenari per a la promoció de la cultura teatral, tant a nivell local com nacional. A través de la representació de diverses obres, es posa en valor el talent i la creativitat dels grups de teatre amateurs, contribuint al enriquiment cultural de la comunitat.

2. Impulsar l'art amateur: És una oportunitat per als grups de teatre amateurs de mostrar les seves produccions davant d'un públic més ampli i divers. Això els ofereix un reconeixement i una motivació addicional per continuar treballant en el desenvolupament de les seves habilitats artístiques.

3. Dinamitzar cultural i socialment: L'esdeveniment actua com a agent de dinamització cultural, donant vida als espais escènics locals i fomentant la participació ciutadana en activitats culturals. A més, pot generar un impacte positiu en l'economia local, especialment a través del turisme cultural.

4. Impulsar la cooperació i intercanvi d'experiències: La mostra no només és una oportunitat per a exhibir produccions teatrals, sinó també per a establir vincles entre els diferents grups participants. Es fomenta la cooperació i l'intercanvi d'experiències entre els membres de la comunitat teatral amateur, enfortint així els llaços entre ells.

Diferents indrets del municipi
Què? Cultura
Quan? 26/04/2024 a 20:00 fins a 28/04/2024 a 15:00
On? Diferents indrets del municipi
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Galeria d'imatges