La Parada dels Somriures d'Ohissa Teatre

Teatre familiar a L'Auditori de Pineda

31 de octubre de 2021 a les 18:00h

En una parada ambulant d’una ciutat qualsevol es venen uns productes molt especials. La nostra protagonista, la Venedora, té una clientela fixa, i ben contenta que la té, perquè el que li compren són riures i somriures. Gràcies als seus productes tothom "pot tapar els mals rient com cal".

Un dia, una emoció nova es desferma a l’interior de la nostra protagonista, i aquella alegria transmesa es converteix tota ella en tristor i llàgrimes. Ja no pot vendre riures, només pot oferir llàgrimes i laments. I és així com emprèn un viatge interior per entendre i acceptar un nou món d’emocions.

Amb La Parada dels Somriures volem introduir als petits i no tan petits (en aquest terreny potser mai arribem a ser prou “grans”) dins d’aquest món, fent evident que totes les emocions exerceixen un paper fonamental en el desenvolupament psíquic de l’individu. Ja ho deia Aristòtil: enfadar-se és molt fàcil; el que resulta difícil és enfadar-se amb la persona oportuna, en el moment oportú, amb la intensitat oportuna i en el context adequat.

Auditori de Pineda - Carrer Progrés, 22
Quan? 31/10/2021 de 18:00 a 19:30
On? Auditori de Pineda - Carrer Progrés, 22
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal