Gavina. Fent volar als infants del Raval i del món

Un documental de Vicens Tomàs i Ignasi Oliveras. Un homenatge a totes les persones que han ofert la seva dedicació als infants que han passat per la Fundació Gavina i que entre totes han ensenyat a volar, com aquella gavina incansable que Richard Bach va portar a la literatura amb el nom de Joan Salvador Gavina.
  • Gavina. Fent volar als infants del Raval i del món
  • 2021-02-19T20:00:00+01:00
  • 2021-02-19T21:30:00+01:00
  • Un documental de Vicens Tomàs i Ignasi Oliveras. Un homenatge a totes les persones que han ofert la seva dedicació als infants que han passat per la Fundació Gavina i que entre totes han ensenyat a volar, com aquella gavina incansable que Richard Bach va portar a la literatura amb el nom de Joan Salvador Gavina.

19 de febrer de 2021 a les 20:00h

Un homenatge a totes les persones que han ofert la seva dedicació als infants que han passat per la Fundació Gavina i que entre totes han ensenyat a volar, com aquella gavina incansable que Richard Bach va portar a la literatura amb el nom de Joan Salvador Gavina.


El documental també vol retre un homenatge a tots els infants, adolescents i joves que, quan tot just es desperten, han de seguir lluitant per acabar el dia.

La Fundació Gavina, entitat, situada al barri del Raval de Barcelona, té com a finalitat donar suport a infants, adolescents, joves i les seves famílies en risc d’exclusió social per tal de millorar-ne la situació en termes d’educació i altres necessitats bàsiques.

“Estimeu la cultura i que aquesta diversitat del vostre barri sigui una riquesa a compartir i no un obstacle a l’hora de relacionarvos.
Tots tenim molt a aprendre de totes les cultures”.

Àlex Pujols (Txarango)


“A nivell educatiu, a nivell econòmic, a nivell polític, si no connectes amb la gent que està al marge, que hem col·locat al marge, no connectes, no estàs en aquest món”.

Manuel Pousa(Pare Manel)

El documental Gavina ha obtingut el premi a la Comunicació Social Montserrat Roig de l’Ajuntament de Barcelona. Va ser
estrenat el setembre de 2019 a la Filmoteca de Catalunya. Al finalitzar la projecció hi haurà col·loqui amb els Directors i alguns dels testimonis.

Auditori de Pineda de Mar
Què? L'Auditori de Pineda
Quan? 19/02/2021 de 20:00 a 21:30
On? Auditori de Pineda de Mar
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal