El viatge de primària a secundària - Online.

Xerrada El viatge de Primària a Secundària a càrrec de Toni Argent, professor i formador de la Diutació de Barcelona. A través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Pineda. Activitat informativa i formativa adreçada a les famílies amb fills/es a 5è i 6è de Primària, amb l'objectiu de descobrir tota una sèrie d'aspectes relacionats amb el canvi d'etapa educativa, obtenint eines i recursos per acompanyar-los en l'inici de la Secundària. Els alumnes que ho desitgin també seran benvinguts.
  • El viatge de primària a secundària - Online.
  • 2020-10-14T19:00:00+02:00
  • 2020-10-14T20:00:00+02:00
  • Xerrada El viatge de Primària a Secundària a càrrec de Toni Argent, professor i formador de la Diutació de Barcelona. A través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Pineda. Activitat informativa i formativa adreçada a les famílies amb fills/es a 5è i 6è de Primària, amb l'objectiu de descobrir tota una sèrie d'aspectes relacionats amb el canvi d'etapa educativa, obtenint eines i recursos per acompanyar-los en l'inici de la Secundària. Els alumnes que ho desitgin també seran benvinguts.

14 de octubre de 2020 a les 19:00h

Xerrada El viatge de Primària a Secundària a càrrec de Toni Argent, professor i formador de la Diutació de Barcelona. A través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Pineda.

Activitat informativa i formativa adreçada a les famílies amb fills/es a 5è i 6è de Primària, amb l'objectiu de descobrir tota una sèrie d'aspectes relacionats amb el canvi d'etapa educativa, obtenint eines i recursos per acompanyar-los en l'inici de la Secundària. Els alumnes que ho desitgin també seran benvinguts.

Xerrada online, a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Pineda de Mar
Quan? 14/10/2020 de 19:00 a 20:00
On? Xerrada online, a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Pineda de Mar
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal