Coneix i dona't a conèixer - cedents i reemprenedors Reempresa

El Centre Innova i Reempresa organitzen una xerrada en línia per donar a conèixer tant empreses a la venda com persones que busquen comprar empreses.

21 de abril de 2021 a les 10:00h

Si t'estàs plantejant crear la teva pròpia empresa, si vols treballar per a tu t'interessa participar en aquesta jornada CONEIX I DONA'T A CONÈIXER que s'organitza en el marc de Reempresa i que va adreçada a cedents i reemprenedors. Reempresa és un programa de compra i venda d'empreses que estan en funcionament i que per raons molt diverses l'empresari es vol vendre. En aquesta jornada els reemprenedors podran conèixer empreses que estan a la venda i els cedents podran explicar les seves empreses.

Si t'estàs plantejant vendre la teva empresa t'interessa participar en aquesta jornada CONEIX I DONA'T A CONÈIXER que s'organitza en el marc de Reempresa i que va adrçada a cedent i reemprenedors. Reempresa és un programa de compra i venda d'empreses que estan en funcionament i que per raons diverses l'empresari es vol vendre. En aquesta jornada els reemprenedors podran conèixer les empreses que estan a la venda i els cedents podran explicar les seves empreses. La jornada se celebrarà el dimecres 21 d'abril de 10 a 11.00h en format online.

Aquesta activitat és gratuÏta amb inscripció prèvia al correu innova@pinedademar.org

Activitat en línia
Quan? 21/04/2021 de 10:00 a 11:00
On? Activitat en línia
Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal