ACTIVITATS AMB LIMITACIONS

A partir del 9 de maig

Mobilitat

S'elimina el toc de queda nocturn i les restriccions de mobilitat pel territori.
Comerç

Mercats no sedentaris al 30% de l'aforament.

Comerç: obertura tota la setmana fins a les 22 h. 30 % de l'aforament, sense límit de superfície.

Restauració
Horari d’obertura de 7.30 a 23.00. Exteriors 100 %, interiors 30 %. Sempre màxim 4 persones per taula i 2 metres de separació entre taules.

Cultura
Activitats culturals, espectacles i oci, reducció de l'aforament al 50% amb un màxim de 500 persones. S'amplia a un màxim de 1000 persones en espais amb ventilació reforçada. Horari fins a les 23 h.

Biblioteques, arxius, museus i sales d'exposicions: reducció de l'aforament al 50 %.

Activitats a biblioteques i museus, amb un aforament màxim del 50%

Es poden reprendre activitats de cultura popular i tradicional a l'aire lliure sempre que sigui en espai tancat perimetralment, control d'accés, seients preassignats. També espais tancats amb ventilació i limitant l'aforament.

Gales i entrega de premis culturals en espais com cinemes, teatres i auditoris seguint l'aforament marcat.

Esports

Gimnasos i centres esportius aforament al 50% a l'interior -sempre que hi hagi ventilació- i 100% a l'exterior. Activitats en grup màx. 6 persones. Piscines al 50% del seu aforament.

  • Reobertura de vestidors en espais esportius degudament ventilats i per a casos de necessitat.
  • Represa de totes les competicions esportives. Es permet públic amb aforament del 50% a l'exterior (màx. 1000 persones) i 50% en interiors (màx. 300). Excepte competicions nacionals i internacionals de futbol i bàsquet.

Activitats extraescolars: permeses activitats extraescolars, esportives i de lleure fins els 18 anys que es realitzin dins o fora dels centres educatius amb màxim de 6 persones (si és mateix grup mombolla, no hi ha màxim).

Parcs infantils i espais lúdics: obertura amb aforament limitat al 30%

Sales de joc, casinos, sales de bingo: obertura amb el 30% de l'aforament, màxim 100 persones o 250 si el local compta amb ventilació reforçada.

Fires i parcs d'atraccions: obertura amb un aforament limitat al 30%.

Actes religiosos i cerimònies civils: Reducció de l'aforament al 50 % i màxim 1000 persones si hi ha ventilació. Sinó 500.

Equipaments cívics: activitats amb reducció de l'aforament al 50%

Reunions àmbit públic i privat: màxim 6 persones.