Centre Cívic Poblenou

Els centres cívics, com a equipaments públics, han de permetre als ciutadans estructurar el seu coneixement de l’entorn urbà i apreciar-lo. En aquest sentit s’han de dissenyar com a suports per a l’articulació urbana, com a elements per a la integració social i com a un vincle per a la vertebració de la comunitat.

Es constitueixen, doncs, en instrument per a la producció d’un ventall de serveis adreçats a àmplies capes de la població; en contenidors d’entitats i col·lectius, en punt de desenvolupament d’iniciatives i de projectes, en definitiva, en peça significativa per a la construcció del teixit social i l’enfortiment de la societat civil.

El Centre Cívic Poblenou de Pineda de Mar, amb vocació de prestació de serveis a la ciutadania i superant l’àmbit estrictament cultural, es converteix en un centre puntal i vehiculador de demandes i polítiques d’altres tipus: millora educativa i formativa, en les dimensions de l’aprenentatge no formal; cohesió social, prestació de serveis socials, regeneració urbana i participació ciutadana.

Consulta la programació de primavera 2024

Galeria d'imatges

Arxius adjunts