Línia directa amb l'Alcalde

"A vegades, amb la feina diària, deixem de detectar necessitats de Pineda que només qui les viu les coneix. La implicació i la participació dels veïns i veïnes de Pineda de Mar és imprescindible per millorar el dia a dia del nostre municipi. Com a alcalde estic compromès a considerar totes les aportacions que la ciutadania tingui i per recollir-les obrim un gran nombre de vies de comunicació. T’animo a utilitzar-les i t’agraeixo per avançat la teva implicació."

-Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar.

Demanar cita amb l’Alcalde

  • Per telèfon al 93 767 15 60
  • Presencialment demanant cita a l’ajuntament.

L'Alcalde t'atén: encara no has cobrat l'ERTE o tens problemes amb l'atur?

Envia'm un missatge de whatsapp al 616447926 (no notes de veu) explicant la teva situació. Intentaré donar-te resposta intermediant amb l'administració de l'estat.

Xarxes socials de l’Alcalde

Podeu seguir l’actualitat i interactuar amb l’alcalde de primera mà a través de la web personal www.xavieramor.cat, i als perfils de Facebook www.facebook.com/xavieramor, a Twitter a l’usuari @xavieramor i a Instagram @xavier.amor.El primer dimarts de cada mes l’Alcalde respon en directe les preguntes o comentaris dels veïns i veïnes sobre els diversos els aspectes que afecten el municipi al programa de Ràdio Pineda “Línia directa amb l’Alcalde”. Des de les 13.15 fins a les 14 h l’Alcalde respon a les preguntes que han fet arribar els oients de Ràdio Pineda a través del correu radio@radiopineda.cat o en directe al telèfon 93 767 19 19. Escolta el programa a través del 94.6 de l’FM o també per internet a www.radiopineda.cat.